Menu
Your Cart

Hotell


Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

0 20912
Få uslåelig pris på hotell og leiligheter! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting, helt uforpliktende!
0 13709
Booking av hotell i Budapest kan være en prøvelse: utvalget er jo enormt og Budapest såpass stor at det er vanskelig å vite hvilket hotell som passer best!
0 10902
Bo som en greve og nyt det beste som en lokaltboende, lei en herskaplig leilighet i historisk jugendstil, midt i smørøyet i Budapest.
0 9168
Ønsker du å bo stilfullt og superbekvemt? Les om syv gode 5 stjerners hotell i Budapest her!
0 7853
Lei en vingård i Ungarn - og nyt vingårdslivet med perlende vin og kortreist mat!
0 6887
Nå booker vi årets slottsferier her i Budapest/Ungarn for store og små grupper.
0 5457
Lei en landsby og bli ordfører for en helg i Ungarn!
0 3942
Boscolo Budapest ligger i en elegant bygning fra 1800-tallet i hjertet av Budapest, i nærheten av operaen og Andrássy Boulevard.
0 3726
4-stjerners Hotel President ligger rett ved siden av den ungarske nasjonalbanken og handelskammeret.
0 3699
Budapests beste 5 stjerners hotell?
0 3284
Dette stilfulle boutiquehotellet med sin særegne eleganse har en ideell beliggenhet i hjertet av Budapest, kun få meter fra bredden av Donau, Parlamentet og St. Stefan-basilikaen.
0 3051
4-stjerners-Superior-hotellet Zara åpnet i 2010, og ligger i en vernet bygning i jugendstil som tidligere huset Hungaria Bad.
0 2881
Dette er nok byens aller beste SPA hotell, som holder 5 gode stjerner, og med en beliggenhet i hjertet av byen nært det aller meste.
0 2876
Byens nyeste 4-stjerers midt i gryta på Pest-siden
0 2568
Disse stilfulle 5-stjerners-leilighetene ligger ved det kjente New York-palasset i Budapest sentrum, og har mye plass og en fullt utstyrt kjøkkenkrok.
0 2526
Har du lyst å bo på et hotell med sentral beliggenhet i Budapest? Da kan Hotell ARCadia Budapest være et godt valg!
0 2482
Ett av byens nyeste hotell og et kjærkommet pust inn med stilfull og flotte fellesarealer og rom.
0 2459
Dette fantastiske 5 stjerners hotellet ligger like ved Danube og den ikoniske Kjedebroen, og har dermed en av byens beste lokaliseinger, sentralt på Pest siden.
0 2444
Hotellet ligger i det historiske sentrum av Pest, og ligger 50 meter fra elvebredden av Donau.
0 2351
Overdådig og flott hotell midt ved mellom Europas største kjøpesenter, West End.
0 2337
Dekadent og smakfullt hotell med svært godt renommé Europa igjennom.
0 2284
Nytt hotell med gjennomgående design touch, med varme farger og gode romløsninger.
0 2226
La Prima Fashion Hotel Budapest åpnet i 2011, og har en sentral beliggenhet i sentrum av Budapest.
0 2200
Queen's Court Hotel & Residence har en ideell beliggenhet nær berømte severdigheter i Budapest sentrum.
0 2168
The Rity-Carlton Budapest ligger midt i Budapest, i det tidligere Adria-palasset, et verneverdig monument som ble bygget i 1918.
0 2040
Nytt og fresht hotell med gjennomgående design touch i hjertet av byen i gågaten Vaci utca.
0 2003
Regency Suites Budapest ligger midt i byen, rundt 50 meter fra plassen Deák Ferenc tér, Budapests viktigste tunnelbaneknutepunkt.
0 1990
Elegante Eurostars Budapest Center åpnet i 2010, og ligger en 3-minutters spasertur fra Nasjonalmuseet, den store synagogen og Astoria t-banestasjon.
0 1982
Nytt og freskt hotell med gjennomgående design touch, nært trafikk knute punktet Blaha Lujza ter.
0 1973
Ligger sentralt på Pest siden, i området rundt Nyugati / West End / Margareth broen.
0 1930
Dette flotte 5 stjerners hotellet ligger like ved den mektige elven Danubes bredder, "midt nede i smørøyet" på Pest siden.
0 1910
Hilton Budapest ligger i det imponerende slottsområdet, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, ved siden av fiskerbastionen og Matthias-kirken.
0 1896
Bohem Art Hotel ligger kun 50 meter fra Donau og handlegaten Vaci utca.
0 1881
Nytt, sjarmerende slottshotell på slottshøyden i en moderne og frisk stil.
0 1852
Dette elegante designhotellet ligger i gågaten Váci utca i Budapest.
0 1831
Dette 5-stjerners boutiquehotellet som åpnet i 2011, ligger i Budapests sentrale gamleby.
Viser 1 til 36 av 74 (3 Sider)Hotell i Budapest

Dersom du planlegger å reise på ferie til Budapest, er det viktig å velge et overnattingssted som passer både budsjett og preferanser. Noen ønsker å bo sentralt, mens andre foretrekker en rolig og tilbaketrukket beliggenhet. Heldigvis har Budapest noe for enhver smak.

 Den ungarske hovedstaden kan ikke bare skilte med hoteller, men også mer spesielle overnattingsmuligheter som slott eller egne leiligheter. Hvilket alternativ passer best for deg?

 

Hotell på budsjett

Budapest er en forholdsvis rimelig by å bo og leve i, sett i europeisk sammenheng. Det betyr også at du kan finne mange rimelige og gode hoteller. For i Budapest er det nemlig ikke slik at billig betyr dårlig. Her kan du potensielt sikre deg en luksuriøs opplevelse på budsjett.

 Dersom du ønsker å sikre deg et godt overnattingstilbud til en like god pris, kan det lønne seg å innhente tilbudene hos oss. Her kan du nemlig få hotellene enda billigere enn du kan om du søker via søkemotorene.

Alle hotellene som formidles her har frokost inkludert i prisen, slik at du slipper å bekymre deg for kjedelige ekstrakostnader.

 

Luksushoteller i Budapest (5 stjerner)

Om du ønsker en skikkelig avslappende og luksuriøs ferie mens du er i Budapest, er et femstjerners hotell et sikkert valg. Dette er noen av de beste hotellene du finner i Ungarn, og du kan se frem til både luksus, forlystelser og smakfull mat.

 Et luksushotell i Budapest vil typisk kunne by på spa, basseng og god beliggenhet i nærheten av de største attraksjonene. Vi har funnet mange favoritter, og blant disse kan vi nevne følgende hoteller:

 

·         Hilton Budapest

·         Aria hotell

·         Four Seasons Hotel Gresham Palace

·         Iberostar Grand Budapest

·         Sofitel

·         Ritz Carlton Budapest

·         Hyatt Budapest Párisi Udvar Hotel

 

Andre overnattingsmuligheter: Fra leiligheter til slott

I Budapest finnes det gode alternativer til hoteller, dersom du ønsker å gjøre litt ekstra ut av ferien din.

 Enten du ønsker ekstra boltreplass, tilgang på hage, eget kjøkken eller lignende, finnes det gode valgmuligheter.

 

Leiligheter

Du kan velge å leie en leilighet når du skal feriere i Budapest. Dette kan ha sine fordeler, siden du kan bo mer som «hjemme». Om du vil ha tilgang på eget kjøkken, peis og hage, kan leilighet være et aktuelt alternativ til hotell.

Det kan også være mer praktisk å leie en leilighet dersom man er flere som reiser sammen. Reiser du for eksempel med flere barn, kan det være fint om alle kan bo samlet. Gjennom oss kan du leie en flott og renovert leilighet sentralt i Budapest.

 

Overnatt på et slott i Budapest

Om man reiser sammen med en større gruppe (for eksempel en hel bedrift eller organisasjon), kan kanskje en slottsferie være fristende. Regionen Habsburg i Ungarn har mange vakre slott, og mange av disse er velegnet for overnatting, konferanser og mer.

 Eventuelt kan man gå for et luksuriøst hotell som gir følelsen av å bo på et vaskeekte slott. Disse hotellene har gjerne ekstra luksuriøst interiør og en mer klassisk stil.

 

Leie av vingård

Foruten slott, kan man få mulighet til å leie vinslott og hele vingårder i Budapest. Dette er aktuelt for deg som reiser på større gruppereiser. Det finnes for eksempel vinslott med inntil 90 unike rom.

 Her kan man bo med umiddelbar nærhet til vinranker og vakker utsikt. Vi hjelper deg gjerne med leie av vingård, og kan planlegge og tilpasse hele reisen for deg.

 

Bestill overnatting i Budapest

Det finnes utallige muligheter for deg som ønsker å bestille overnatting i Ungarns hovedstad. Noen foretrekker et sentralt hotell i Budapest, enten det er snakk om luksus eller budsjett. Andre foretrekker slott, vingård eller leilighet.

Uansett hva slags overnatting du ønsker, kan vi hjelpe deg med booking og planlegging. Vi kjenner Budapest godt, og kan derfor hjelpe deg trygt gjennom prosessen fra A til Å. Kontakt oss i dag for gode råd!

Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.