Menu
Your Cart

Spa & velvære


Bli bortskjemt - bestill spa i Budapest – Her kan du lese alt om SPA og velvære i Budapest, bestille behandlingspakker og lese om byens mange termalbad!

0 32306
Szechenyibadet i Budapest er et flott badeanlegg som ligger i Budapests store folkepark.
0 27788
I mer enn 10 år har vi levert spa- og wellnessopplevelsene det går gjeteord om! Her kan du lese om pakkene som vi tilbyr med kort informasjon og booking link!
0 26418
De forskjellige termalbadene og spa-mulighetene i Budapest har alle sine fordeler. Enkelte har en historisk side ved seg som gir deg en spesiell opplevelse, mens andre yter deg den beste behandlingen. Det er ingen grunn til at du ikke skal finne det du trenger i Budapest av helse og velvære.
0 15833
Budapest´s mest kjente termalbad er nok er Gellért badet!
0 14301
Ta med jentegjengen på spatur til Budapest! Les om våre fantastiske pakker her!
0 8610
Rudas termalbad ble bygget på 1500-tallet, under den tyrkiske okkupasjonen. Det ligger flere termalbad langs bredden av Donau: Király-, Lukacs-, Racz-, og Csaszar Badet.
0 8535
Hva er etiketten på spabadene i Budapest?
0 6983
Király badet er et populært termalbad med historie fra 1565!
0 6483
Planlegger du å besøke ett av Budapest termalbad, kan det være lurt å lese denne saken. Klikk inn for tips og nyttig informasjon!
0 6220
Dagály Termalbad i Budapest ble bygget ved bredden av elven Donau, litt nord for Árpád-brua.
0 5748
Vi tilbyr behagelig reservasjon på spa senter i Budapest, med fokus på eksklusive behandlinger!
0 5430
Oppkalt etter helgenes St Lukas, er dette termalbadet mest kjent for sin medisinske fokus og at det normalt er færre turister her enn på de andre termalbadene i Budapest.
0 4806
"Ekspress SPA med "facefocus" er en populær spabehandling her i Budapest - les mer om innholdet her!
0 4763
Med sine over 400 medisinske varme kilder, er Ungarn verdensledende i medisinsk spaferie.
0 3281
Det helbredende vannet i Budapest Spas garanterer lindring av både kropp og sjel.
0 2377
Elsker du å bade? Elsker du å feste? Hvorfor ikke kombinere de to? Kom til Budapest og opplev Cinetrip – et fantastisk sparty!
0 919
Les mer om spabehandlingspakken "Spahimmelen i Budapest"
0 865
Les om spabehandlingspakken "2 timers spa pampering i Budapest". (Oppdatert: Pakken er pr. dags dato iKKE mulig å bestille. )
0 860
Les mer om spabehandlingspakken "Delux spabehandlingspakke i Budapest"
0 612
Les om spabehandlingspakken "Normal Ekspress SPA". (Oppdatert: Pakken er pr. dags dato iKKE mulig å bestille. )
0 604
Les mer om spabehandlingspakken "Mini varmestener spabehandling i Budapest "
0 586
Les mer om "Around the word Spabehandlingspakke i Budapest"
Viser 1 til 22 av 22 (1 Sider)Spa & wellness

Når du reiser på ferie til storbyen Budapest kan du se frem til mange spennende aktiviteter, men du bør også sette av tid til å slappe av og ta vare på deg selv.

 Heldigvis er det enkelt å ivareta egne behov i Budapest, både når det gjelder helse og avkobling. Den ungarske storbyen er blant annet kjent for Széchenyi termalbad, der du kan slappe av i naturlige varmekilder.

La oss se nærmere på mulighetene som finnes for spa og velbehag i Budapest!

 

Széchenyi termalbad

Om du ønsker å slappe fullstendig av i historiske omgivelser, er Széchenyi-badet nærmest et must å besøke. Dette spa-anlegget er lokalisert i et bygg i nybarokk-stil, og kan friste med både naturlige varmekilder, badstuer og bassenger med kaldt vann.

 Termalbadet har dessuten aktiviteter for dem som ikke bare vil slappe av. Det er for eksempel mulig å la de små grå utfordres med noen sjakkpartier eller konkurranser. Her er det aktiviteter for både små og store.

 Det finnes hele 15 forskjellige bassenger på Széchenyi-termalbad, og de ulike kildene kan skilte med ulike mineraler og helsebringende egenskaper.

 Her kan du altså slappe av samtidig som kroppen kan få en terapeutisk behandling, enten du sliter med vonde ledd eller muskelplager.

 

Andre spa og naturlige varmekilder i Budapest

Det er ikke bare Széchenyi termalbad som kan friste med spabehandling og en avslappende atmosfære. Budapest har også en rekke andre spa og termalbad. Vi kan for eksempel nevne Lukács-badet, Gellért-badet, Palatinus-badet og Rudas Spa og Termalbad.

 Ungarn kan skilte med mer enn 1 000 naturlige varmekilder, noe som gjør landet til et mekka for alle som ønsker spabehandling.

 

Tannlege og helse

Det å ta vare på seg selv handler ikke bare om å slappe av fysisk og mentalt. Du bør også få nødvendig helsebehandling dersom det skulle bli nødvendig. Tannpine kan for eksempel komme når man minst venter det, og da det det greit å kunne få tannlegebehandling.

 Samtidig er det mange nordmenn som bevisst velger å få tannlegebehandling i Ungarn, siden prisnivået er mye lavere enn i Norge. I Budapest finnes det dyktige tannleger som kan hjelpe med alt fra fyllinger og proteser til tannbleking. Vi tipser deg gjerne om de beste.

 Også synsbehandlinger er noe du kan få langt billigere i Budapest enn i Norge. Om du for eksempel ønsker å operere øynene dine for å slippe briller, kan dyktige øyeleger i Budapest hjelpe deg. Du kan for eksempel få hjelp med LBV-, RLE- eller PRK-behandling.

  

Bestill en behandlingspakke

Dersom du ønsker hjelp med å sette sammen en spa- og velværepakke til oppholdet ditt i Budapest, kan vi bistå deg. Vi har flere populære spapakker som består av behandlinger tilpasset ulike ønsker.

 Vi kan blant annet anbefale en spapakke med små varmesteiner eller en luksuriøs spadag med alt fra massasje til bad i varme kilder.

 Med spa og wellness kan du lade batteriene dine og komme tilbake til Norge med nytt energipåfyll. Rett og slett fordi du fortjener å skjemme deg selv bort en gang iblant!


Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.