Menu
Your Cart

Restaurant & Uteliv


Vi vet hvor viktig det er å sitte på riktig bord når du er på ferie!

0 22277
Budapest har seks restauranter i Michelinguiden - oppdatert guide fra 2019 - les om Michelin restauranter i Budapest her!
0 20410
Bestill bord helt gratis på håndplukkede restauranter i Budapest!
0 17229
​Fra überfancy cocktailbarer til hippe industrielle ruinbarer, speakeasy-steder og høl i veggen. Nattelivet i Budapest er fylt med muligheter for enhver smak!
0 15811
Les mer om Budapests nattklubber og utesteder, der du og dine medreisende kan oooha hele natten.
0 15125
Her kan du bestille bord gratis, se åpningstider og få infromasjon om populære Sir Lancelot restaurant i Budapest
0 14644
Nordmenn elsker uteserveringer og for enkelte av oss er det bare én ting som kan overgå dette: En fancy takterrasse med byutsikt og smilende betjening! Se våre lokale favoritter her!
0 9010
Argentinsk steakhouse og biff-himmel med flott beliggenhet midt i Budapest!
0 8607
Streetfood gourmetwalk er et utrolig underholdende program hvor matglade får en tur med lokalkjente foodies i Budapest! Morro med masse småstopp med småmat og drikke!
0 8091
En av Europas mest kjente restauranter! Populær!
0 8084


Lær om ungarsk kaffekultur og hvordan du bestiller en perfekte kaffe når du besøker Budapest!
0 7818
Et fabelaktig ungarsk fenomen: Stikk på ruinpub!
0 7780
Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!
0 7633
Vi bestiller bord i en fart - helt gratis - så du er sikret gode matopplevelser!
0 7471
Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!
0 7149
Besøk en vinkjeller i Budapest og bli med på vinsmaking med viner fra Balaton, Tokaji eller Eger!
0 6907
Er du ute etter et måltid litt utenom det vanlige i Budapest?
0 6768


Lær mer om Palinka - Cognacs ungarske stebror som holder nok styrke og smell til å legge en middels stor elefant i bakken!
0 6710
Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!
0 6486
De siste årene har nattlivet i Budapest blitt tatt over av ruinbarer. Les om det ungarske utelivsfenoment her!
0 6418
I Budapest finner du både Michelin stjerner og mange flotte ”høl-i-veggen” som kan besøkes Sjekk ut noen utvalgte favoritter i denne lille saken, skrevet av matjunkiene i budapest.no! 

0 6411
Hvor mye tipser man? Når spiser man middag? Er menyene på engelsk? – Disse og andre spørsmål får du svar på i denne lille saken!
0 5971
I et land hvor det er lov å brenne hjemmebrent (faktisk!) finnes det selvsagt mange gode barer. Se her for noen av våre favoritter.
Gabor 0 5723
En annerkjent vinprodusent som bla ble kåret som "årets vinmaker" i Ungarn har åpnet sin eksklsuive vin-takterasse midt i Budapest! Dette er altså et sikkerstikk for deg som liker vin og liker å sitte i høyden!
0 5676
Costes Downtown åpnet sine dører til sammen med Prestige Hotel i mai 2015 - og fikk senere Michelinstjerne! Sikkerstikk!
0 5579
I 2018 fikk Budapest sin første restaurant med 2 Michelin-stjerner, og i 2019 ble 2 nye restauranter innlemmet i det gode selskap. Les om hvilke restauranter som har Michelinstjerne her! (Denne gla'saken ble oppdatert april 2019)
0 5305
Ungarsk med internasjonalt tilsnitt. Populær!
0 5008
Et knippe håndplukkede restauranter i Budapest!
0 4889
Meget elegant restaurant med byparkens beste utsikt.
0 4832
Forbered deg til tidenes matferie i Budapdst med noen kjappe ungarske gloser som du trenger på restauranten I Budapest!!
0 4246
Et jødisk måltid i en fransk inspirert bakgård. Det er dette som venter deg i den gamle hagen som har blitt gjort om til en jødisk restaurant nært plassert populære Andrassy ut.
0 3660
Enkel, familiær, bra service – vår nye favoritt!
0 3544
Les mer om uteserveringer i Budapest - her kan du nyte duggfrisk drikke når sola står høyt!
0 3534
Koselig restaurant med stort vinutvalg!
0 3276
Lekker restaurantbåt!
0 3262
Vinbrasseri av ypperste klasse med vinutvalg fra den anerkjente, ungarske vinprodusenten St Andrea.
0 2952
Drømt om å skifte navnet på den lokale kneipa til svigermors, kjøre happy hour frem til 05:00 på morningen og ha slips-plikt? Det kan du gjøre om du leier ditt eget sted i Budapest!
Viser 1 til 36 av 75 (3 Sider)Restaurant og uteliv i Budapest

Budapest er en by med mange muligheter, også når det kommer til restauranter og uteliv. Her kan du se frem til alt fra lokale spesialiteter, til internasjonale restauranter eller smakfull gatemat.

 Når kvelden kommer kan du runde av med noe godt i glasset på en av de mange utestedene. Her finnes det flust av både brune puber, nattklubber og barer. Noe for enhver smak, med andre ord.

 Vi skal her se nærmere på de mange mulighetene du finner i Ungarns historiske hovedstad!

 

Lokale og internasjonale matopplevelser

Budapest er kanskje mest kjent for sin velsmakende gulasjsuppe, fözelék og lángos, men byen kan friste med mer enn som så. Byen er rik på restauranter som kan tilby unike smaksopplevelser.

 Enten du vil utforske lokale spesialiteter eller har en kresen gane som foretrekker italiensk eller meksikansk, finnes det gode alternativer i Budapest. Her er en liste over noen av våre favorittrestauranter:

 

 •          Múzeum Étterem (restaurant med tradisjonelle ungarske retter)
 •          Café Pierrot (tradisjonell ungarsk mat med internasjonale referanser)
 •          Borbiróság (hyggelig vinrestaurant med et imponerende vinkart)
 •          La Pampa (steakhouse med herlig biff i argentinsk stil)
 •          Sir Lancelot (spennende fingermat inspirert av middelalderen)
 •          Iguana (tex-mex-restaurant med nydelige meksikanske retter)
 •          Vakavarjú (en klassisk restaurant med rolig atmosfære og tradisjonell mat)
 •          Pata Negra (spansk tapasrestaurant med tilbakelent atmosfære og hyggelige priser)

 

Gourmetmat i Budapest

Dersom du ønsker å markere en spesiell dag eller bare ønsker en utsøkt matopplevelse, kan du med fordel besøke en av de mange gourmetrestaurantene i Budapest. Her er noen restauranter som alle kan skilte med en stjerne i den gjeve Michelinguiden:

 

 •          Costes Downtown
 •          Onyx
 •          Borkonyha

 

Husk å bestille bord i god tid, siden mange ønsker å oppleve maten som serveres på disse fine restaurantene.

 

Uteliv med puber, barer og nattklubber i Budapest

I Budapest kan du også se frem til hygge og smakfull drikke på kveldstid, på en av byens mange utesteder. Her kan du finne moderne nattklubber med dans og fancy drinker, eller mer tradisjonelle puber med lokale stamgjester og historie i veggene.

 For de yngste vil kanskje nattklubber som Hello Baby, Club Play eller Doboz være verdt et besøk. Om du er litt grå i håret vil du kanskje foretrekke noe litt mindre ungdommelig, og heller sjekke ut en av byens velkjente barer eller puber.

 Vi kan blant annet foreslå puber som Füge Udvar, Szimpla Kert eller For Sale Pub. Sjekk også ut Hétker Pub eller Ruin Bars om du vil nyte noen øl eller drinker inn i de sene nattetimer.

 Dersom du ønsker å gjøre pub-runden til en opplevelse, kan vi anbefale pubcrawl med en egen guide. Underveis kan du bli kjent med både jazzpuber, vinbarer og nattklubber, og kvelden kan tilpasses deg og reisefølget ditt basert på ønsker og aldersgruppe.

 

Bestill bord i god tid

Planlegger du å utforske nattklubber, barer, restauranter eller puber i Budapest? Da kan det være greit å planlegge opplevelsen i forkant.

 Vi lar deg bestille bord eller VIP-adgang på restauranter og utesteder i Budapest dersom reisen din er bestilt gjennom oss. Slik kan du sikre deg en mat- eller drikkeopplevelse av de sjeldne!


Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.