13-15.januar 2017

Herbalife i Budapest

Meld deg på

Dato

13-15.januar 2017

Sted

63 Alkotás utca,
1123 Budapest, Hungary

Påmeldingsfrist

01. november

Om vår samling / BLI MED TIL BUDAPEST PÅ ACTIVE WORLD TEAM SCHOOL

La oss samle alle ambisiøse ledere, og sammen planlegge for enda mer suksess i Norge!

Tallene viser at det er lurt å delta på AWT School. Din organisasjon vil vokse raskere og du klatrer også raskere i markedsplanen. Kvalifisering - Active World Team 2016.
Talere: Executive President’s Team, 20K Tereza Sodan fra Tyskland!

Meld deg på

Ofte stilte spørsmål / Få svar på de mest vanlige spørsmålene

Etter sponsing fra Herbalife vil arrangementet koste fra 2468kr pr person inkludert overnatting i delt rom, 2 middager med drikke og mange flotte aktiviteter. Man blir også hentet på flyplassen og kjørt tilbake ved hjemreise. I tillegg vil vi ha møterom daglig og servering av våre legendariske shakes.

Flott 4 stjerners hotell

Flyplasstransfer

Middager

Teambuilding

Nei, du arrangerer fly selv. (Her flyr Norwegian direkte, mens KLM, SAS/Lufthansa m.fl. tar deg ned med en mellomlanding eller to!)

Send en epost til budapest.no´s egen Martin så hooker han deg opp med et knalltilbud for lengre opphold enn de 3 nettene som ligger inne pt. Vi har rom, vi fikser så du bor godt, på samme rom hele perioden. Martin treffer du på mw@budapest.no

Det vil bli et fullspekket program med viktig ledertrening & mye sosialt! Vi vil starte ca. 16:00 fredag 13. januar og avslutte seminaret ca. 16:00 søndag 15. januar. Mer info kommer på denne siden! Vi lover deg - dette blir knallbra!

Jepp - om du ikke vil legge inn kortdata eller ønsker skreddersøm utover pakkene som tilbys på denne siden (feks om 1 ankommer torsdag og 2 på fredag og man ønsker å dele rom) - send en epost til mw@budapest.no som er konferanse ansvarlig i Budapest.no så fikser han biffen!

Etter booking kan du når som helst kontakte Martin på mw@budapest.no for å få priser / oversikt over aktuelle oppgraderingsmuligheter!

Selvsagt! Du kan avbestille og 100% av innbetalt beløp blir tilbakebetalt (forbehold om bankkostander) om du gjør dette innen 01.desember!

Ettersom vi er så mange som skal på tur og setter vi pris på om flest mulig melder seg på innen 01.november. Alle som melder seg på innen 10.november får dessuten vin/champagne-velkomst! Abs siste frist for påmelding er 01.desember 2016

Jada, selvsagt - vi har 223 hoteller og 1 slott vi bruker her nede. Vi gir deg gjerne en knallpris! Igjen send gjerne en epost til mw@budapest.no for noen knakende gode og uforpliktende forslag!

Budapest er stedet

Hotel Novotel City
63 Alkotás utca,
1123 Budapest, Hungary
+1 212 3126

info@budapest.no

Get Direction

Kontakt arrangør / Her kan du kontakte budapest.no som er teknisk arrangør