Tannlege i Budapest

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Tannlege i Budapest med de rimligste og beste tannlegeklinikker er et populært og trygt Budapest.no tilbud.

At det er smart å turen til Budapest for å få seg nytt smil til en hyggelig pris, er det mange som har skjønt. Uavhengige kilder anslår at vel 2500 nordmenn hvert år reiser til Budapest for å sette seg i tannlegestolen for større eller mindre behandlinger.

Etter å ha møtt mange av de pasientene som har gjennomgått behandling via de ledende klinikkene er det bare å slå fast at dette nok er et segment som nok vil fortsette å komme, da de fleste kommer både 1 og 2 ganger, ofte med gode venner eller familie.
- For ikke et vondt ord kvaliteten hos norske tannleger, men reisende som kommer ned til Budapest, gliser etter vår erfaring svært bredt, både med tanke på høy kvalitet, minimal ventetid i tillegg til rimelige priser da, som er opptil 1/3 av norske priser.

Nyhet!
Nå kan du besøke et super moderne tannlegesenter
i sentrum av Budapest - hvor du får en uforpliktende og gratis tannsjekk. Senteret har normalt IKKE fokus på helseturisme og dermed er prisene lavere enn hos tannleger som har norske/nordiske agenter og tilknyttning.
Ta kontakt for informasjon om hvordan du kan få refundert både reise/oppholdskostander og bestilt time vis oss! Du kan også ringe oss på 73 10 97 50.

Ettersom vi i over 7 år har hatt tilholdsted i Budapest kan vi tilby aktiviteter som guidet turer med norsktalende Budapest guide, fellesmiddager, elvecruise, fyrige folkloreshow, flotte pusztashow og hyggelige vinsmakinger.
Siste nytt på stammen av vårt rikholdige tilbud er en egen shoppingtur, hvor vi dekker rimelig hypermarked og det spennende kinesiske markedet i egen minibuss, hvor man virkelig finner godbiter til en lav pris for de shoppingglade!


Ta kontakt med oss i dag for komplett brosjyre for deg/dere som er her nede på lengre opphold!

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Budapest på tre dager

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Helse og velvære i Budapest

Termalbad, helse og velvære ferie i Budapest og Ungarn er utrolig populært og ikke minst rimelig!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Tilrettelegging fra A til Å :)
Ellen Angelov Samuelsson 5
Ellen Angelov Samuelsson 08-10-2013 13:38:46
Fantastisk gjennomført arrangement i anledning Cathrine og Hein sitt bryllup!! Anbefaler Budapest Travel Agency på det sterkeste!
Mette Vevle 5
Mette Vevle 09-09-2014 14:22:59
Veldig bra opplegg :)
Lisa Vila Jacobsen 5
Lisa Vila Jacobsen 23-01-2017 13:05:13
{assign_variable:p_url=""}