Tannlege i Budapest

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Tannlege i Budapest med de rimligste og beste tannlegeklinikker er et populært og trygt Budapest.no tilbud.

At det er smart å turen til Budapest for å få seg nytt smil til en hyggelig pris, er det mange som har skjønt. Uavhengige kilder anslår at vel 2500 nordmenn hvert år reiser til Budapest for å sette seg i tannlegestolen for større eller mindre behandlinger.

Etter å ha møtt mange av de pasientene som har gjennomgått behandling via de ledende klinikkene er det bare å slå fast at dette nok er et segment som nok vil fortsette å komme, da de fleste kommer både 1 og 2 ganger, ofte med gode venner eller familie.
- For ikke et vondt ord kvaliteten hos norske tannleger, men reisende som kommer ned til Budapest, gliser etter vår erfaring svært bredt, både med tanke på høy kvalitet, minimal ventetid i tillegg til rimelige priser da, som er opptil 1/3 av norske priser.

Nyhet!
Nå kan du besøke et super moderne tannlegesenter
i sentrum av Budapest - hvor du får en uforpliktende og gratis tannsjekk. Senteret har normalt IKKE fokus på helseturisme og dermed er prisene lavere enn hos tannleger som har norske/nordiske agenter og tilknyttning.
Ta kontakt for informasjon om hvordan du kan få refundert både reise/oppholdskostander og bestilt time vis oss! Du kan også ringe oss på 73 10 97 50.

Ettersom vi i over 7 år har hatt tilholdsted i Budapest kan vi tilby aktiviteter som guidet turer med norsktalende Budapest guide, fellesmiddager, elvecruise, fyrige folkloreshow, flotte pusztashow og hyggelige vinsmakinger.
Siste nytt på stammen av vårt rikholdige tilbud er en egen shoppingtur, hvor vi dekker rimelig hypermarked og det spennende kinesiske markedet i egen minibuss, hvor man virkelig finner godbiter til en lav pris for de shoppingglade!


Ta kontakt med oss i dag for komplett brosjyre for deg/dere som er her nede på lengre opphold!

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Budapest på tre dager

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Helse og velvære i Budapest

Termalbad, helse og velvære ferie i Budapest og Ungarn er utrolig populært og ikke minst rimelig!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Har benyttet budapestacency to år på rad. Første gang var vi et lite reisefølge på 14 stk og de snakker ennå om den fantastiske turen. Var så vellykket at vi benyttet budapestacency også andre gang da vi var 51 stk som feiret jubeleumet til El.installtøren i Narvik. Ble tatt godt vare på av Ronny og hans medhjelpere som kom med gode tips om spisesteder og aktiviteter og var tilgjengelig under hele oppholdet dersom det var noe vi lurte på.Tilbakemeldingene fra reisefølget var bare positive og de kommer gjerne igjen. Og det gjør vi også
Flåten Renée Schancke 5
Flåten Renée Schancke 17-10-2014 20:44:35
Vi har reist med Budapest Agency to ganger, sist gang en gruppe på 16 med stor aldersspredning (14 til 82 år). Budapest Agency ga super service med personlig oppfølging. Vi fikk sydd sammen et opplegg som passet for alle. Inkludert i det var gode og spennende restauranter (inkludert en av de kulteste spisestedene jeg har vært på), flott hotell, hyggelig båttur på elven, omvisning med en veldig hyggelig og kunnskapsrik guide, gode tips til ungdommene som ville oppleve byen på nattestid. Vi gir Budapest Agency og Ronny de varmeste anbefalinger!
Nina Melandsø 5
Nina Melandsø 23-09-2015 09:58:54
Svært vellykket tur til Budapest og vinområdene i Eger og Tokaj takket være Ronny og hans medhjelpere! I flere måneder har jeg hatt den glede å samarbeide med Ronny for å legge opp en tur for 26 nordmenn. 16 av oss møtte hverandre i 1963 ved starten av farmasi studiet i Oslo i 1963, og de resterende 10 ble etterhvert inngiftet i gruppen. Turen til Ungarn i forrige uke ble en stor opplevelse pågrunn av det hyggelig og profesjonelle lokale opplegget! Hotellet som ble valgt i Budapest ,Iberostar, kunne ikke ha vært bedre. Et mindre 5 stjerners hotell med perfekt beliggenhet og "ultracool design". I Budapest hadde teamet valgte hyggelige restauranter med meget god mat. Vår 4 dagers uflukt til Eger og Tokaj med spennende vinsmakninger (så vidt jeg husker!) ble spesielt vellykket på grunn av vår flotte guide Gabor. En ting var at han snakket norsk så utrolig bra, at det var umulig å tro at han aldri hadde bodd i Norge. Men i tillegg var han oppvokst i Eger og hadde egen vingård, hva mer kan vi ønske oss av en guide? På vegne av 26 svært fornøyde kunder takker vi "budapestagency" for all hjelp i planleggingen og gjennomføringen av turen. Per Oscar Bremer
Per Oscar Bremer 5
Per Oscar Bremer 24-10-2015 19:12:32
{assign_variable:p_url=""}