Avbestillingsrutiner

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

KARPE DIEM 2. mars 2017
BIletter til KD kosnerten kan ikke avbestilles, dvs de er non-refoundable!

Vi reserverer hotellet uten at vi krever deg for penger, og vi utsteder en faktura som må være betalt til vårt norske kontonummer 14 - 20 dager før ankomst. Om noe skulle oppstå kan man fritt avbestille hotell, uten lang telefonkø eller sure spørsmål, inntil 120 timer før ankomst. Etter 120 timer er vi normalt nødt til å ta betalt for det første døgnet, dvs. 1 natt pr rom som er booket. Andre betingelser kan gjelde og felles for alle våre bestillinger er at denne informasjonen sendes til deg som bestiller i hendig PDF format ved oversendelse av vouchere/reisedokument. Kontakt oss forøvrig om du har spørsmål om betalingsdetaljer, da dette varierer litt iht. gruppereiser kontra privatreiser. (Vi anbefaler alle reisende å tegne en god reiseforsikring, som normalt dekker eventuelle utlegg ved avbestilling.) Vår forretningsfilosofi. Selv om vi er personlige, legger vi vårt ”gode navn og rykte” i hver enkelt gjest, og vi opptatt av at vi skal være en profesjonell leverandør som du kan stole på. I norsk sammenheng har vi i tillegg stilt en økonomiskgaranti til Reisegarantifondet, så hos oss er du i trygge hender i begge land.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Mitt inntrykk av Budapest Agency er vanskelig å beskrive med ord ; De må bare oppleves! Maken til service, oppfølging og profesjonelle reisearrangører og bryllupsplanleggere skal en leite lenge etter!! Jeg har reist 4 ganger til Budapest i 2014 og hver gang har vært et eventyr! Og det hele toppet seg da vi også hadde med et reisefølge på 80 personer; rett og slett Fantastisk å ha et samarbeid med et så pålitelig og personlig byrå; jeg stolte 100% på dere og ble aldri skuffet, men istedet fikk mer enn jeg kunne drømme om. Budapest Agency overrasket oss med sine kreative forslag, de beste anbefalinger på hva en bør oppleve når en er i byen, samt reservasjoner på Spa, middag, rivercruice, vinsmaking etc... Ypperste kvalitet! Jeg anbefaler dere til alle som skal reise til Budapest og vet at de får max utbytte av sitt opphold ved å booke gjennom dere. Gleder meg allerede til det blir min neste tur til denne byen som har fått et spesielt plass i mitt hjerte - mye takket være de flinke menneskene i Budapest Agency som har gitt både meg og mitt reisefølge minnesrike opplevelser! Tusen takk <3
Cathrine Lillebøe Håland 5
Cathrine Lillebøe Håland 17-09-2014 14:11:02
Super service og topp reisehåndbok som hjalp oss på veien! Anbefales virkelig for å få med seg hva som skjer i Budapest! TommelOPP!
Margrethe Aae 4
Margrethe Aae 24-09-2014 21:58:20
Had a great trip, no complaints!
Øystein Hagen Liland 5
Øystein Hagen Liland 17-10-2014 11:24:48
{assign_variable:p_url=""}