Utflukt til szentendre via budapest.no

Utflukt til kunstbyen Szentendre, med sjarmerende galleri og restauranter kun en liten time fra Budapest.

Vi tilbyr vi utflukt til Szentendre, en utflukt som er en av de mest populære i vårt rikholdige sortiment av aktiviteter i og rundt Budapest!

For grupper tilbyr vi trabant utflukter (- Kollone-kjøring i gamle trabanter) og ikke minst besøk på vin- og folkloremuseum med vinsmaking og show. Kommer du i gruppe over 12 personer - Ta kontakt for uforpliktende forslag via

vårt kontaktskjema


Elvecruise med båt/lokal tog til Szentendre

Det mest normale er imidlertid at man reiser på egen hånd med båt (eller tog) til den pittoreske kunsterbyen Szentendre som ligger en drøy times tur fra Budapest. Vi tilrettelegger alt i forkant og du mottar billetter og informasjon elektronisk via mail, slik at du kan bare trenger å glede deg til utflukten. (-Husk å ta med deg kameraet - her er det mye å ta bilder av!)

Szentendre venter deg med yrende folkeliv, hvor markedene, de spennende galleriene og små kafeene ligger som perler på en snor og sloss om din oppmerksomhet. Med på kjøpet får man Budapest.no egenproduserte Szentendreguide i PDF format med kart og nyttig informasjon samt fyldig veiledninger for hva man bør besøke. Vi tilbyr også en lunsj / middag på en flott restaurant, som faktisk var landets første privateide. Dette er et flott, lite brasseri med historisk sus og et kjøkken som våre gjester melder tilbak om med med taktfast jubel. (Nei, her får du IKKE turistmeny. Takk og pris!),Denne pakken inkluderer altså taxi fra ditt bosted i Budapest, billetter med tog eller elvecruise tur/retur, 3 retters raus lunsj samt god informasjon med kart til avreise/ankomst sted.

Pris 499,- person for taxi til båt/tog ved avgang, flott elvecruise tur/retur, 3 retters lunsj og informasjon med høyoppløselig kart og informasjon. Turen kan bestilles fra 1 personer og opp 150 personer og programmet varer ca 4 - 7 timer.


Praktisk informasjon:
Båt har avgang fra mai til september.  Eller tilbys denne utflukten med lokaltoget.
Du bestiller via webside. Du vil ved forhåndsreservasjon motta en skriftlig bekreftelse (voucher) fra oss, med nøyaktig informasjon om avgangssted og kart fra hotell/leilighet hvor du bor. Vi sørger selvsagt for bestilling av taxi fra hotell – båt, slik at man er sikker på å nå frem i tide til avgang, men du må selv passe på å rekke båt eller tog tilbake til Budapest! Tider og avgangsadresse vil bli gitt fyldig i bekreftelse dokumentet. Vi bekrefter normalt alle bestillinger innen 24 timer med voucher tilbake til dere med alle opplysninger.

Relatert Innhold
Szendre, kulturbyen utenfor Budapest

Informasjon om artist- og kunstnerbastionen Szentendre, utenfor Budapest!

I skyggen av Pilis-fjellene finner du den sjarmerende byen Szentendre, som ofte omtales som en kunstnerby. Hit valfarter turister hele året for å se en pittoresk liten landsby, som til tross for sitt intime ytre faktisk huser over 20 000 innbyggere.

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Likte du denne saken - les mer om Szentendre her: 

Szendre, kulturbyen utenfor Budapest

Informasjon om artist- og kunstnerbastionen Szentendre, utenfor Budapest!

Les mer

I skyggen av Pilis-fjellene finner du den sjarmerende byen Szentendre, som ofte omtales som en kunstnerby. Hit valfarter turister hele året for å se en pittoresk liten landsby, som til tross for sitt intime ytre faktisk huser over 20 000 innbyggere.

Les mer

Historie og kultur utenfor Budapest.

Les mer
Szentendre - en hyggelig kulturby utenfor Budapest

Szentendre har ikke bare rikt med shopping og galleri, men også et godt utvalg av spennende museum for de som ønsker å besøke dette. Listen er hentet fra museum.hu.

Les mer

Vil du se litt mer av Ungarn under ditt opphold i Budapest? Besøk kunstnerbyen Szentendre!

Les mer

Vi tilbyr en rekke tjenester og utflukter i Budapest - med eller uten guide: 

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer
Flott elvecruise på Donau

Dra på et romantisk elvecruise i Budapest med middag & drikke inkludert!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Takk for forslag til en flott helg i Budapest. min 60-årsdag ble feiret sammen med 13 gode venner og opplegget var helt supert! Sofitel Chainbridge Hotel var perfekt- sengene var som å sove på skyer, vennlighet overalt,flotteste frokost jeg har sett og super , sentral beliggenhet. Middagscruiset på Donau også en opplevelse, selv om vi godt kunne unnvært "underholdningen" grin Vinsmaking og byrundtur også flott, men ta byrundturen først- ikke til slutt som oss.....Prikkfritt opplegg som trygt kan anbefales videre- Budapest er en praktfull by!
Øyvind Grønolen 5
Øyvind Grønolen 12.10.2015 19:58
En fantastisk tur til Budapest, med en fantastisk gjeng! Den hadde ikke vært like briljant uten særdeles godt tilrettelagt opplegg fra Budapest Agency, i alt fra "opplegg", tid, hotell og mat! Alt på skinner! Kommer gjerne tilbake grin
Truls-Ola Aashagen 5
Truls-Ola Aashagen 19.10.2015 14:46
har kommet hjem fra tur arrangert gjennom budapestagency, vi er storfornøyde. vi var 5 personer, ble hentet på flyplass med limousin, (morsomt) fikk personlig guidet tur i 3 timer, veldig bra og lærerikt, utmerket hotell leilighet på Boscolo Residence. med inkludert frokost på New York Cafe, hvilket sted!!!!! elvecruise på kvelden med 4 retters middag og levende musikk. (da avtalt transport til elvecruiset ikke kom, ringte vakt tlf. de ordnet opp med en gang, ny bil kom og båten ble holdt igjen og vi kunne kose oss og nyte turen). tusen takk!
Trine Ulmi 4
Trine Ulmi 8.7.2015 22:05
Var så heldig å være gjest i Cathrine og Hein sitt bryllup i august i Budapest. Arrangementet var velregissert ned til den minste detalj. Utrolig profesjonelt og ikke minst noe utenom det vanlige. Rett og slett et eventyr!
Tonje Waage 5
Tonje Waage 15.9.2014 10:33
Budapestagency er virkelig å anbefale. De tilrettela alt for en flott bursdagsfeiring for 25 personer. Vi ble hentet og bringt til og fra flyplassen, hvor vi kom og reiste både på forskjellige dager og ankomst tid. De ordnet med billetter til Svanesjøen, guidet tur med lunsj, elvecruise, vingård besøk og gode restauranter. Vi bodde på Hotel Boscolo, vi har reist mye rundt omkring og man skal virkelig lete lenge etter et så flott hotell. Vi er storfornøyd.
Tove Holst Eilertsen 5
Tove Holst Eilertsen 7.11.2015 16:15
{assign_variable:p_url=""}