Rimelig tannlege behandling Budapest Ungarn

Kutt tannlegeregninga!

Har du lyst å spare opptil 70% på tannbehandlingen? Besøk tannlegen som vi lokale bruker!

Mange spør oss: Hvor går dere som bor i Budapest til tannlegen? Svaret for vår del er Oxivit, en lokal kjede av klinikker hvor man får fabelaktige priser i kombinasjon med godt tannlegehåndverk og omfattende garantier. Oxivit et av Ungarns beste og mest moderne helsehus!

Oxivit Dental er en lokal klinikk, dvs at den ikke er rettet spesielt mot tannturister, men tilbyr samme gode service og priser til både fastboende og tilreisende. Les mer om klinikken lengre ned på siden!
Og prisene er det virkelig ikke noe å si på, for her er det penger å spare!
Ved en behandling hos Oxivit Dental i Budapest kan man oppnå en besparelse på opptil 70% av tilsvarende pris i Norge!

Vi i Budapest.no tilbyr gratis, uforpliktende tannsjekk til en verdi av ca 1000 kroner, for reisende fra Norge.
Dette er en forhåndssjekk som tar ca 60 minutter og inkluderer panorama-røntgen og en forfriskende tannrens.
Blir det oppdaget at du behøver videre behandling får du et uforpliktende prisoverslag på dette, men du er altså ikke forpliktet til å ta behandlingen på Oxivit Dental!  
- Mange av våre reisende setter pris på denne tjenesten, ettersom det gir et bilde på tilstanden og man kan sammenligne med sin lokale tannlege.
De fleste gjør altså ikke behandling der og da, men velger å komme tilbake når kalenderen og lommeboka tillatter dette.
Nyhet! Oxivit har tilpasset seg markedet og tilbyr nå delvis refusjon av bo/reiseutgifter for de som gjør større inngrep! Ettersom hotell hos oss kun koster fra 300 kr pr natt betyr denne refusjonen at man i realiteten kun betaler for flybilletten selv. Kontakt oss for informasjon.


Tjenesten som er en av våre mest populære gratistjenester, bestilles via vårt kontaktskjema, enten du er kunde hos oss eller kun besøker vår side for informasjon!

 

 

Tannlege klinikk med rimelig behandling i Budapest
 

Litt om klinikken:

Oxivit Dental har 11 ulike klinikker bare i Budapest og et nettverk av klinikker over hele Ungarn.
Vi sørger for at norske reisende får VIP pass på den nyeste klinikken, som ligger sentralt til på MOM Park kjøpesenter, ikke langt fra Deli togstasjon.
Klinikken har 4 undersøkelsesrom i tillegg til egen operasjonsstue og et tannlaboratorium. Et kompetent team av tannleger, alle med hvert sitt spesialfelt, skreddersyr behandling  som blant annet inkluderer implantat, kroner, fjerning av cyster og visdomstenner, osteoplasti, rotfylling og gingivoplasti. Behandlingene har 2-5 års garanti.
Alle klinikkens tannleger snakker engelsk, i tillegg snakker flere både tysk og spansk, så kommunikasjon burde ikke bli noe problem.
Føler du deg allikevel litt usikker kan Budapest.no tilby norsktalende tolker som blir med på klinikken.


Tjenesten som er en av våre mest populære gratistjenester, bestilles via vårt kontaktskjema
For de som er bestemt på at de ønsker behandling er vi selvfølgelig også behjelpelige med alle reisearrangement, det være seg hotell booking i Budapest, transport og forlystelser som spa, guidede turer og vingårdsbesøk!

Les kommentarer