Zeller Bistro

Hos Zeller Bistro kan man oppleve en enestående restaurantopplevelse.

Restauranten ligger i en sidegate fra hovedgaten Andrássy, og er litt utenfor de vanligste turiststrøkene. Ikke nok med at maten hos Zeller Bistro er bra, alt rundt er i tillegg svært godt gjennomført. Dette gjør at hele måltidet blir en flott opplevelse. Man blir møtt av en trivelig betjening som ofte stiller med hjemmelaget musserende vin laget av hylleblomst. Betjeningen er også svært hjelpsom, og kommer med gode anbefalinger og smaksprøver om man ønsker vin til maten. Det kan være vanskelig å få bord her, og bordreservasjon er et must. Om man ikke lykkes med å få bord til middagsserveringen, kan det være et godt alternativ å spise lunsj her.

Bestill bord gratis i en fei, fyll ut skjema under!

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Generell restaurantinformasjon
Navn Zeller Bistro
Addresse 1077 Budapest Izabella u. 38.
Kjøkken
Åpningstider

​Man: stengt

Tirs-Lør: 12:00-15:00 og 18:00-23:00

Søn: stengt

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

takk for en kjempe fin tur vi hadde m fibro Bergen kunne tenk meg en tur ned igjen, flott opplegg dere hadde til oss . Masse flotte steder og se på.
Ingunn Indrebø 5
Ingunn Indrebø 04-12-2015 17:59:53
Tusen takk for oss for denne 2. gongen i Budapest. Godt levert service IGJEN . Kan trygt anbefale dåke vidare!!
Kristin Færøy 5
Kristin Færøy 13-09-2015 00:53:24
Helt ra tur til Budapest. Ble sardeles positivt overrasket over denne vakre og pulserende byen, og alt den hadde a by pa. Forsteinntrykket er jo alltid viktig, og Ronny, den triveligste tronderen i Budapest, bidro i aller hoyeste grad til at vi fikk en flying start pa vart 4 dager lange opphold i byen. Corinthia Hotel er virkelig a anbefale. Sir Lancelot, en middelalderrestaurant, byr pa MYE god mat og en spesiell og underholdende middag. Bra shopping, trivelige folk. I det hele tatt, anbefaler alle a ta en tur til Budapest. I sa fall, benytt dere av Ronny og budapest.no!!
Tor Ivar Vestgard 5
Tor Ivar Vestgard 18-10-2016 13:53:04