21 Restaurant

Ungarsk på moderne vis!

21 Restaurant ligger på slottshøyden, ikke langt fra Matthias kirken. Hvis du er ute etter de gode ungarske smakene, men synes at tradisjonell ungarsk mat blir for tung og fet, bør du prøve 21 Restaurant. Her får du tradisjonell ungarsk mat tilbredt på moderne vis, slik at måltidene blir lettere uten å miste smak. Restauranten fokuserer på gode, lokale råvarer slik at maten alltid er 100% fersk. De har også en spennende vinkjeller med kun ungarske viner. Her kan du få en skikkelig ungarsk opplevelse i vakre omgivelser.

Bestill bord gratis i en fei, fyll ut skjema under!

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Generell restaurantinformasjon
Navn 21 Restaurant
Addresse 1014 Budapest Fortuna u 21.
Kjøkken
Åpningstider

​Man-Søn: 12:00-24:00

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Var så heldig å være gjest i Cathrine og Hein sitt bryllup i august i Budapest. Arrangementet var velregissert ned til den minste detalj. Utrolig profesjonelt og ikke minst noe utenom det vanlige. Rett og slett et eventyr!
Tonje Waage 5
Tonje Waage 15-09-2014 10:33:59
Vi var gjester i Cathrine og Heins sitt bryllup, august 2014. Hele arrangementet var helt fantastisk fra start til slutt. En uforglemmelig opplevelse, i en by vi absolutt kunne tenke oss å reise tilbake til, og da vil vi selvfølgelig ta kontakt med Budapestagency igjen. Virkelig profesjonelt!
Anette Chrisanthi Perera Bakketeig 5
Flinke folk som klarer å tilrettelegge for 230 Tveitere, stor takk til Ronny og de andre som bidro til en veldig fin opplevelse
Rune Johnsen 5
Rune Johnsen 29-09-2015 21:43:55