Den Tradisjonelle Griseslaktingen

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hvert år, når været blir kaldt, holdes den tradisjonelle griseslaktingen, disznóvágás, på den ungarske landsbygden. Mange steder kan turistene nå få være med på denne tradisjonen.

Familie og venner møtes på morgenen for å slakte grisen og tilbrede kjøttet sammen. Alle deltar i kokingen, grillingen, kverningen og røykingen av de forskjellige delene av dyret.

Griseslaktingen foregår utendørs, det er derfor viktig å holde seg varm gjennom dagen med palinka og varm vin. Stemningen er god og alle som vil får delta i selve slaktingen, men de fleste vil kanskje finne det mer interessant å delta i tilbredningen av kjøttet. Alle får være med å lage sine egne pølser på tradisjonelt ungarsk vis, med masse hvitløk og paprika. Og på kvelden arrangeres det selvfølgelig middag med ferskt svinekjøtt og pálinka. Ferskere enn dette blir det ikke!

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å booke fly, hotell, transport og guide!

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Var på en flott tur til Balaton med over 50 personer. Fantastisk arrangement og masse Passion , samt godt humør og gode historier. Verten var alltid imøtekommende og profesjonell! Anbefales på det varmeste!
Jack Røsegg 5
Jack Røsegg 16-10-2014 07:57:06
Fikk en kjempeopplevelse med vennegjengen i Budapest takket være super lokal kjennskap av Budapest agency og tilrettelegging av høy klasse! Tusen takk for denne gang!
Einar Lerheim 5
Einar Lerheim 18-10-2015 14:17:59
Meget hjelpsom reiseoperatør! De hjalp med alt som dukket opp før og under reisen! Fantastisk by, og fantastiske bygg! Jeg kommer nok tilbake
Renate Sundt Amundsen 5
Renate Sundt Amundsen 02-12-2015 20:24:57