Avbestillingsrutiner

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

KARPE DIEM 2. mars 2017
BIletter til KD kosnerten kan ikke avbestilles, dvs de er non-refoundable!

Vi reserverer hotellet uten at vi krever deg for penger, og vi utsteder en faktura som må være betalt til vårt norske kontonummer 14 - 20 dager før ankomst. Om noe skulle oppstå kan man fritt avbestille hotell, uten lang telefonkø eller sure spørsmål, inntil 120 timer før ankomst. Etter 120 timer er vi normalt nødt til å ta betalt for det første døgnet, dvs. 1 natt pr rom som er booket. Andre betingelser kan gjelde og felles for alle våre bestillinger er at denne informasjonen sendes til deg som bestiller i hendig PDF format ved oversendelse av vouchere/reisedokument. Kontakt oss forøvrig om du har spørsmål om betalingsdetaljer, da dette varierer litt iht. gruppereiser kontra privatreiser. (Vi anbefaler alle reisende å tegne en god reiseforsikring, som normalt dekker eventuelle utlegg ved avbestilling.) Vår forretningsfilosofi. Selv om vi er personlige, legger vi vårt ”gode navn og rykte” i hver enkelt gjest, og vi opptatt av at vi skal være en profesjonell leverandør som du kan stole på. I norsk sammenheng har vi i tillegg stilt en økonomiskgaranti til Reisegarantifondet, så hos oss er du i trygge hender i begge land.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Andre gang vi reiser med dere og som sist står turen til 5 En stor fordel med Ronny som har et bein plantet i Ungaren og et i Norge. En stor takk til hele teamet som står på for å gjøre vårt opphold til en opplevelse igjen. Kommer gjerne tilbake til dere
Julianne Stokkebæk Torp 5
Julianne Stokkebæk Torp 15-10-2014 12:06:45
Tusen takk til fantastiske folk som laga den flotte turen for oss i Tveit :) Det var berre heilt topp :)
Elisabet E. Næs 5
Elisabet E. Næs 30-09-2015 18:23:43
Har vært så heldig å få være med Tveit Regnskap på tur til både Budapest og Bratislava, og begge gangene med budapestagency som turoperatørDe har laget et fantastisk opplegg for oss med både norsktalende guider, fine hotell og fantastiske restauranter Håper få være med dere på tur en annen gang også!!
Lene Odland Milje 5
Lene Odland Milje 30-09-2015 17:25:15