Vinterprogram i Budapest

Hva kan du gjøre i Budapest i vintermånedene! Her kommer vi med gode tips for aktiviteter og program til deg som planlegger et besøke i Budapest på vinterårstiden mellom november til mars!

Julemarked i Budapest
Besøk julemarkedet
Julemarkedet på Vörösmarty ter er kåret som ett av Europas topp 10 julemarkeder av Travel & Leisure Magazine, og er i seg selv det største julemarkedet i Budapest og Ungarn. Det er 3-4 mindre julemarkeder i Budapest, men det er først og fremst hovedjulemarkedet på Vörösmarty ter, hvor du finner hundrevis treboder med masse gaver og suvenirer, samtlivlig musikkkonserter så og si døgnet rundt som tiltrekker flest besøkende. Les mer om julemarked i Budapest! 

Spa og termalbad i Budapest
Bad og spa i Budapest
Selvfølgelig er alle spa og offentlige bad åpne, selv om det er under frysepunktet på gradestokken! Lite er så forfriskende som ett dampende besøk på Szechenyibadet, som er Europas største termalbadanlegg!  Her holder vannet er konstant 38 grader og du nyter en duggfrisk drikke! Men budapest har mange andre termalbad også - for en komplett oversikt over muligheten for spa og termalbad i Budapest se her

 

Dra på en konsert eller berik deg med kulturopplevelser i verdensklasse
Noen av årets beste muligheter for å gå på konserter kan bli funnet ”off season”. I Budapest har du selvsagt opplevelser året rundt, men tilgjengeligheten er bedre når byen har færre turister og i perioden nove,ber til mars blir det arrangert mange gode konserter i Arts The Palace (MUPA) eller på Den Ungarske Statsoperaen.
Ettersom det er færre folk i byen, er det som oftest alltid ledige billetter til konserter, og har du booket overnatting / turen via oss må du må gjerne kontakte oss for oppdatert informasjon om pågående konserter og hjelp til å skaffe billetter! 

Helseferie i Budapest
Helsereiser

Helse og helsetjenester er tilgjengelige året rundt - hvorfor ikke å spare tusenvis av norske kroner på tannlege, optiker / synslaser og andre helserelaterte tjenester? I perioden November til mars har vi dessuten hotell 20-30% lavere enn for eksempel i mai - juni, slik at kostnadene kan reduseres vesentlig også på oppholdssiden. I de siste årene har vi bistått flende hundre reisende med synslaser behandling, hvor du får de siste teknologiene innenfor RLE og femto/intralasik til en fornuftig pris!

Shopping
Storby shopping går aldri av moten og i Budapest finner du flust av kjøpesenter, handlegater og markeder hvor det stort sett kontinuerlig er salg og tilbud. Eller om du skal opp til svart belte i shopping, ta turen ut til noen av Outletene hvor merkeklær kan kjøpes 20 – 40% rimeligere enn i hovedbutikkene.

Les mer om shopping på vår tema side her.


Relatert Innhold

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Restaurant kultur i Budapest

Hvor mye tipser man? Når spiser man middag? Er menyene på engelsk? – Disse og andre spørsmål får du svar på i denne lille saken!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Les mer om aktiviteter i Budapest

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Restaurant kultur i Budapest

Hvor mye tipser man? Når spiser man middag? Er menyene på engelsk? – Disse og andre spørsmål får du svar på i denne lille saken!

Les mer
Botanisk hage - et lite grønt paradis midt i Budapest

Trenger du et avbrekk fra det travle bylivet? Da anbefaler vi en tur til ELTE Botanisk hage, bedre kjent som Füvészkert.

Les mer

Vi i Budapest.no tilbyr en rekke tjenester for deg som besøker byen!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Les mer
Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Museum i Budapest

Budapest har et stort utvalg av museer. Vi presenterer her et utvalg av de museene vi synes det er verdt å få med seg.

Operahuset

En av Budapests flotteste bygninger, enten man er dreven operaelskere og nybegynner med sans for unik arkitektur!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Mycket bra!
Ake Nordkje 5
Ake Nordkje 01-01-2014 13:16:50
Budapestagency er virkelig til uvurderlig støtte for oss som studerer her i Budapest, på ALLE måter. Må også nevne de fantastiske oppleggene og den utrolig bra servicen Ronny, Victoria, og resten av Budapestagency leverer hver gang jeg har hatt familien på besøk. Dere setter virkelig spissen på studieoppholdet. Kan ikke gjøre annet enn å rose dere med store ord!
Fredrik Femtehjell Friberg 5
Fredrik Femtehjell Friberg 16-09-2014 09:47:15
Vil med dette få takke for et helt fantastik opplegg fra dere når vi hadde vår årlige tur. Vi er 3 par som reiser sammen, og dette overgikk det vi har vært med på tidligere. Ble hentet i limo, med champagne. Gabor med all sin kunnskap om byen som vi fikk stor glede av på Gourmet Walken. Flott vingårdsbesøk, og ikke minst anbefalingen av restauranet Paprika som var alldeles nydelig.Damene våre var kjempefornøyd med spa behandlingen, og det hele ble avsluttet med et deilig kveldscruise, med god mat og drikke og god stemmning. Har ikke det minste problemer med og anbefale dere til andre. Igjen mange tusen takk for et helt fantastisk opplegg fra deres side. Mvh. Arvid Ødegaard
Arvid Ødegaard 5
Arvid Ødegaard 26-10-2015 13:08:27